пятница, 16 июня 2017 г.

Що таке заправити фреон ?

Запитання,«Заправити фреоном холодильник» при якісному ремонті холодильника не може бути й мови, тому що фреонова система холодильника при нормальному стані абсолютно герметічна.А якщо холодоагенту не вистачає і холодильник погано холодить, значить в холодильнику сталася розгерметизація системи (мікротечь). Майстер по ремонту холодильників повинен визначити місце витоку фреону, пропаяти або замінити проблемну ділянку і тільки після цього «заправляти» фреон в холодильник ,відповідно дотех.вимог.
 Багато з клієнтів цієї послуги здивовані вартістю такого ремонту - це правда для багатьох дорого. Але «долити фреон» це не означає відкрити краник і фреон сам потрапить в сістему.Когда Ваш холодильник працював з розгерметизованою системою (зазвичай такого роду поломку холодильника помічають не відразу) він вже, особливо холодильники працюють на фреоні R 600A, замістив фреон повітряною сумішшю з вологою. Що в подальшому призведе до закупорки фреонової системи холодильника і виході з ладу компресора холодильника. У будь-якому випадку при заправці фреону, після усунення витоку: холодильна система розкривається упаюється заправна трубка (не допускається встановлення клапана шредера, »ніпеля» через різьбових з'єднань, система після чистки вакуумируют, Обов'язково заміна фільтра осушувача. Вартість фреону, кисню, фільтрів, клапана , а так-же інших витратних матеріалів, необхідних для цієї процедури дійсно невелика, але сама робота вимагає високої кваліфікації від майстра по ремонту холодильника.Так-таки варто враховувати що робота по ремонт у холодильників пов'язана зі шкодою для здоров'я майстра по ремонту холодильників. Якщо фреон нагріти вище 250 ° C - відбувається утворення токсичних сполук: фосгену СоСl2. При 400 ° C - тетрафторетилену (4й кл. небезпеки), з'єднань хлористого водень (2й кл. небезпеки) , фтористого водню (1й кл. небезпеки).
У системах холодильників «ноу фрост» часто трапляється, що після відключення холодильник деякий час працює чудово, але потім холодильна камера поступово набирає температуру. У цьому випадку майстер по ремонту холодильників перевіряє систему відтайки випарника: термопредохранитель, дефрост-таймер, датчики випарника і холодильної камери, ТЕН, вентилятори обдування морозильної і холодильної камери, роботу заслінки між камерами (якщо така є). У разі виходу з ладу однієї з цих деталей, порушується робота всієї охолоджувальної системи.

Проводимо заміну компонентів та запчастин тільки на оригінальні деталі , які відповідають бренду та моделі холодильника.

* Вартість робіт і комплектуючих, час візиту і термін виконання, гарантію на деталі і роботу Ви завжди можете обговорити з майстром.

Консультації по ремонту холодильників:

(044) 383-05-87
 +38 (093) -815-51-17
 (068) 083-40-15
 +38 (099) -239-85-97

Комментариев нет:

Отправить комментарий